Verkopen & Verhuren

U overweegt uw woning / appartement / project / grond of opbrengsteigendom te verkopen of te verhuren? VB Partners loodst u via enkele stappen en met een persoonlijke en vakkundige begeleiding doorheen dit proces.

Lees het proces
Interesse?
Laat hier uw gegevens achter.

Stap 1

Prijsbepaling

Onze real estate consultants verkopen en verhuren dagelijks eigendommen. Hierdoor kennen zij de markt door en door. Een marktconforme en nauwgezette prijsbepaling is daarom een erg belangrijk onderdeel van onze opdracht en cruciaal voor een geslaagde transactie. Wist U dat we tevens er bedreven zijn in de verkoop en verhuur van bedrijfspanden en handelsruimtes en hier heel wat mooie referenties kunnen voorleggen?

Stap 2

Opmaak volledig dossier

Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, kadastrale inlichtingen, hypothecaire staat, offertes EPC en electriciteitskeuring,...

Stap 3

Website

Onze website www.vbpartners.be wordt door heel wat bezoekers bekeken. De eigendommen worden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier voorgesteld met grote foto's, een liggingsplan en detailinfo. Bij interesse weet een kandidaat-geïnteresseerde onmiddellijk hoe en tot wie hij zich dient te wenden.

Stap 4

Persoonlijke begeleiding

U wordt vanaf dag één bijgestaan door onze vaste medewerkers die stuk voor stuk een gespecialiseerde vastgoedopleiding genoten. Hun passie voor vastgoed, hun ervaring en verkoopsinzicht staan garant voor de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom. Elk bezoek gebeurt onder onze vakkundige begeleiding.

Stap 5

Fotoreportage

Elk eigendom wordt op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht door middel van een professionele fotoreportage. Een eerste goede indruk is immers een must bij publicatie van uw eigendom. Voor de exclusieve eigendommen maken we zo standaard een 360° reportage op. Deze laat toe uw eigendom op een optimale manier aan kandidaat-kopers voor te stellen.

Stap 6

Database met potentiële klanten

Van zodra uw eigendom gecommercialiseerd wordt, ontvangen alle door ons gekende kandidaat kopers/huurders een e-mail. Dit is een eerste manier om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.

Stap 7

Afhandeling volledig dossier

Wanneer wij een geschikte koper/huurder voor uw eigendom gevonden hebben, begeleiden wij U tijdens de opmaak van de contracten en de volledige afhandeling van de transactie.

Stap 8

Publiciteit

Alle aan ons toevertrouwde eigendommen zetten we met een belangrijk publiciteitsbudget in de kijker. Niet alleen ter plaatse via gepersonaliseerde verkoops/verhuurborden, maar ook via regionale als nationale kanalen afhankelijk voor elk type vastgoed. Dit zowel online als in de geschreven pers. VB Partners beschikt zo o.a. over een eigen vastgoedmagazine ‘VB-Zine’ dat in een ruime regio wordt verspreid. Klik hier om de laatste editie te bekijken.

Stap 9

Geen resultaat, geen kosten

Zolang wij geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit uitgangspunt maakt deel uit van de transparante houding die VB Partners gedurende het gehele proces voor haar klanten beoogt.

Contactformulier

Heeft U interesse in een vrijblijvende waardebepaling van Uw eigendom alsook over de manier waarop we werken?

Vul dan alvast uw gegevens en het adres van het te schatten eigendom hieronder in en we contacteren U zo spoedig mogelijk.

Adresgegevens te schatten pand

Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan