facebook pixel
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan

IMMO KANTOOR KAPELLEN

Wil u een woning of grond verkopen, verhuren, kopen of huren in Kapellen of in de buurt? 
Bent u dus op zoek naar een vastgoedmakelaar of immokantoor?

Neem dan contact met ons op!

 

VB Vastgoed - Kapellen

Stationsstraat 2 - 2950 Kapellen
Tel.: +32 (0)3 337 50 70
Email: kapellen@vbvastgoed.be

 

 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

10.00u - 12u30u en 13.30u - 18.00u

Zaterdag op afspraak.

 

 

Dé immo van Kapellen

Onze immokantoren - ook die van kapellen - worden gerund door regiogebonden makelaars die geboren en getogen zijn in de streek van Kapellen. Zij weten perfect wat er in welke wijk of buurt leeft, welk potentieel er te rapen valt en zelfs welke vastgoedpareltjes er waar in Kapellen verstopt liggen. Ze kennen het vastgoed van Kapellen en de sterktes en de gebreken van hun immo dossiers in Kapellen. En ze komen vooral graag bij, en onder de mensen; op de jaarmarkt, naast het voetbalveld, bij de volleybal, een hockeywedstrijd of op een netwerkevenement... om ons als immokantoor en als makelaar in Kapellen bekend te maken.

 

Bij het immo kantoor van VB Vastgoed in Kapellen kunt u rekenen op

  • meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed in Kapellen
  • een perfecte kennis van de huidige marktsituatie - ook in Kapellen - met alle nieuwste trends, laatste wetgevingen en valkuilen
  • eerlijkheid en vertrouwen wat zo belangrijk is in de immobiliën
  • een hele persoonlijke en professionele service zowel van uw persoonlijke makelaar in Kapellen als van ons volledige VB Vastgoed-team
  • een resultaatgerichte aanpak

 

Bekijk hier onze huizen te koop in Kapellen en appartementen te koop in Kapellen.

Wil je liever huren?
Bekijk dan ons aanbod van huizen te huur in Kapellen en appartementen te huur in Kapellen.

 

Bij onze immo in Kapellen bent u aan het juiste adres.

 

VB Vastgoed - Kapellen

Wonen in en rond Kapellen

Rustig en groen Kapellen

Kapellen is een gemeente in de provincie Antwerpen. Een huis in Kapellen? Dat betekent rustig wonen in een landelijke sfeer en veel groen. Er zijn namelijk verschillende parken en bossen in Kapellen waar je kunt wandelen en fietsen.

Shoppen en horeca in Kapellen

Ook aan winkels, restaurants en cafés heb je geen gebrek in Kapellen. De gemeente beschikt bovendien over een dichte kern aan winkels, cafés en restaurants in het centrum van Kapellen die je op wandelafstand van elkaar kan bereiken.

Kapellen goed bereikbaarheid

Kapellen heeft een goede verbinding met Antwerpen en andere nabijgelegen steden en gemeenten dankzij het openbaar vervoer en de (snel)wegen. Over het algemeen wordt Kapellen beschouwd als een zeeraangename plek om in te wonen.

Vastgoed en immo in Kapellen

Kapellen is een mooie gemeente om te wonen. Door het groene karakter, goede voorzieningen en de nabijheid van Antwerpen is Kapellen een erg aantrekkelijke, residentiële gemeente om in te wonen met een mix van nieuwbouw-projecten, villa's en oudere woningen (met een typische stijl voor Kapellen!).

Zoek u een nieuwbouw woning te koop of te huur in Kapellen of omgeving?
Of zoekt u eerder een bestaande woning te koop of te huur in of rond Kapellen?
Ofu wilt uw huis, villa of appartement in Kapellen of omliggende gemeenten laten schatten?

Wij bieden u het beste aanbod van potentiële kopers of huurders en woningen te koop (huis, villa of appartement) door ons uitgebreid en gevarieerd klantenbestand en ruim aanbod aan vastgoed in Kapellen.

Wilt u uw huis, appartement of villa laten schatten? 

Naast ons aanbod aan woningen te koop in of rond Kapellen kunnen we u ook adviseren bij de schatting van uw huis, villa of appartement. We bieden u de mogelijkheid om een gratis online schatting aan te vragen, of u kan een gratis schatting ter plaatse (bij de desbetreffende woning) aanvragen.

Hoe dan ook, laat ons weten wat u precies zoekt qua huis, appartement of villa en wij helpen u persoonlijk en op een professionele manier bij uw zoektocht naar een woning te koop in Kapellen. Onze vastgoedmakelaars van VB Vastgoed in Kapellen zijn regio-experten en weten perfect wat er in welke wijk of buurt van Kapellen leeft, welk potentieel er te rapen valt en welke vastgoedpareltjes er waar in de regio Kapellen en omstreken verstopt liggen. Ze kennen het vastgoed van Kapellen en de sterktes en de uitdagingen van hun immo dossiers. 

 

Vraag hier meteen uw gratis online schatting aan of een gratis schatting bij u ter plaatse.
Liever eerst even met ons bellen? Natuurlijk kan dat: +32 (0)3 337 50 70

 

Vraag nu uw
gratis schatting aan!