facebook pixel

VB Publicaties

VB Partners Immobiliën tracht een uitmuntende marketingmix samen te stellen om uw eigendom zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in de media. Op websites zoals Immoscoop, Immoweb, Immovlan, Hebbes, Zimmo, ... geven wij steevast een professionele weergave van uw eigendom. Voor de geschreven pers doen we o.a. beroep op Hebbes Magazine, De Zondag, Bode Van Schoten, Bode Van Schoten Regionaal, HLN, Gazet Van Antwerpen, De Week, etc.

VB Partners Immobiliën blijft groeien. Dat merkt u oa. aan de opening van onze 3 nieuwe kantoren: Lier, Kapellen en Lint.
Tijd voor een update van onze brochure, vonden we!
Daarin leest u over het succesrecept van VB Partners, maakt u kennis met ons team, leest u over ons aanbod luxe vastgoed en veel meer!

Bekijk HIER onze brochure!

VB engagement

VB Partners Immobiliën is al haar klanten dankbaar. In de regio’s waar we actief zijn dragen we dan ook graag een steentje bij aan het lokale verenigingsleven alsook andere initiatieven, immers… het ene plezier is het andere waard.

We kunnen helaas niet alle initiatieven steunen, maar toch, heeft U een idee of leuk voorstel? Laat het ons gerust weten via ons algemeen adres: info@vbpartners.be. We bekijken elk voorstel met interesse.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan