facebook pixel

VB Publicaties

VB Partners Immobiliën tracht een uitmuntende marketingmix samen te stellen om uw eigendom zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in de media. Op websites zoals Immoscoop, Immoweb, Immovlan, Hebbes, Zimmo, ... geven wij steevast een professionele weergave van uw eigendom. Voor de geschreven pers doen we o.a. beroep op Hebbes Magazine, De Zondag, Bode Van Schoten, Bode Van Schoten Regionaal, HLN, Gazet Van Antwerpen, De Week ... als ook op ons eigen magazine 'VB-zine' dat driemaandelijks bus aan bus in een ruime regio bedeeld wordt. Klik hier om ons laatste magazine te bekijken.

VB Spot

Aan de kassas van enkele lokale Delhaizes en Carrefour Markets hangen grote schermen die voortdurend een spot weergeven van 20 seconden waarmee we ook uw pand lokaal in de kijker kunnen plaatsen. Meer informatie:
info@vbpartners.be

VB engagement

VB Partners Immobiliën is al haar klanten dankbaar. In de regio’s waar we actief zijn dragen we dan ook graag een steentje bij aan het lokale verenigingsleven alsook andere initiatieven, immers… het ene plezier is het andere waard.

We kunnen helaas niet alle initiatieven steunen, maar toch, heeft U een idee of leuk voorstel? Laat het ons gerust weten via ons algemeen adres: info@vbpartners.be. We bekijken elk voorstel met interesse.

Zoe FM

6 maal per dag is VB Partners Immobiliën te horen op de lokale radio Zoe.fm. Download onze radiospot!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan