GRIJZE SILO's - Project Kanaal afbeelding 1
GRIJZE SILO's - Project Kanaal afbeelding 2
GRIJZE SILO's - Project Kanaal afbeelding 3
GRIJZE SILO's - Project Kanaal afbeelding 4
GRIJZE SILO's - Project Kanaal afbeelding 5

GRIJZE SILO's - Project Kanaal Stokerijstraat 11, 2110 Wijnegem

De Silo's van Stéphane Beel bieden de uitzonderlijke ervaring om te leven in ronde ruimtes. De woonkwaliteit wordt er gecreëerd door de combinatie met de nieuwe vierkante volumes. Het wonen op grote hoogte met fenomenale vergezichten op de omgeving geeft de woonbeleving een extra dimensie. Van de twee centrale grijze Silo's neemt Beel over een hoogte van 45 meter een deel weg. Hij vervangt ze door een nieuw transparant, vierkant volume. De zes andere grijze silo's blijven volledig behouden en krijgen kleine openingen die een structurele logica volgen en die specifieke panorama's omkaderen. Deze openheid maakt de vierkante ruimtes, centraal gelegen in de woning, geschikt als leefruimte en keuken met ruime inpandige terassen.

Beschikbaarheid

TypeVerdiepingNummerOppervlakte icoonAantal slaapkamersPrijs icoon

Wenst u meer te weten over dit project?

Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan